Endelig folkefest igjen!

De siste to årene har Blink vært arrangert i Sandes Sparebank Arena grunnet coronapandemien. I år er vi endelig tilbake i Sandnes og Ålgård sentrum for BLINK22!

Dermed bringes idretten tilbake til gatene og publikum. Selv om idretten har fått gode forutsetninger også i løypene i Sandnes Sparebank Arena, er det ikke den samme folkefesten uten publikum i Sandnes og Ålgård sentrum.

I år gleder BLINK seg også til å kunne vise frem nye Ruten til utøvere, publikum og tv-seere. Dette betyr en enda finere og mer spennende løype, som forhåpentligvis tar det hele til et nytt nivå. Som sportssjef Arne Idland uttaler i Sandnesposten, er ikke den fullstendige løypa helt klar enda, men også i år vil det oppføres bruer, slik som tidligere år.

Det vil også bli gratiskonserter både på Ålgård og i Sandnes, men hvem som kommer er ikke helt avgjort foreløpig. Også i år blir det aktiviteter for barn med barnas by, i tillegg til gratis brunsj for hele familien. Hold av datoene 3. - 6. august, og bli med på folkefesten!

Forrige
Forrige

Åge & Sambandet til BLINK22

Neste
Neste

Datoene for BLINK22 er klare!