Gratiskonsert med Morten Abel fredag 6. august

Med en rekke udødelige hits kan Morten Abel best beskrives som en levende legende i norsk musikkliv. Live har Abel alltid vært et fyrverkeri, og er en evig festivalfavoritt. Det er derfor en stor ære å invitere til gratiskonsert 6.august 2021.

Konserten vil finne sted i Sandnes Sparebank Arena og vil starte så raskt som mulig etter at fredagens konkurranser er ferdig.

Over sommeren ventes Abels å slippe nytt album med norske tekster, og publikum vil denne kvelden få smakebiter derfra, som den rykende ferske sommerlåten «Sol og høy himmel», og kanskje til og med få sniklytte til et par låter som enda ikke er sluppet.

Vi vil følge gjeldende forskrifter og anbefalinger fra Helsedirektoratet, og kun personer med gyldig koronasertifikat vil få tilgang til konsertområdet. Hurtigtesting kan gjøres fredag formiddag hos Spir helse i Sandnes Sentrum, eller hos Salubritas v/friidrettsbanen på Sandes Stadion .

Spir Helse, Langgata 59, 4306 Sandnes https://www.helseboka.app/booking/staff/2830750

Salubritas, Jønningsheiveien, 4316 Sandnes – https://salubritas.no/

Det vil være begrensede muligheter for parkering, så vi vil oppfordre folk til å ta beina fatt eller sykle for å komme seg opp til arenaen i Melshei.

Foto: Per Heimly

Foto: Per Heimly

Forrige
Forrige

Endring i løyper for kvinner og menn senior på fredagens klassiske prolog

Neste
Neste

Verdenseliten i Langløp stiller i Lysebotn og Gjesdal